Betaalmethoden

BETALEN

De prijzen die je bij ons op de website ziet staan zijn inclusief BTW. Er komen ook geen kosten bij voor het betalen van de je bestelling. Wij maken accepteren verschillende betaalmethode, de meest gebruikte is iDeal.

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Betalingen zijn mogelijk via de 10 grote banken van Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.

De betaalmethode is gebaseerd op een overboeking, maar dan staat het bedrag en het rekeningnummer van de begunstigde al vooraf ingevuld. Een voordeel van iDEAL is dat de betaling gegarandeerd is: de klant kan deze dus niet meer terugdraaien.

Daarnaast kun je bij ons ook betalen met je:

  • Creditcard
  • Bancontact / Mister Cash
  • KBC/CBC Paymant Button
  • Belfius
  • ING HomePay

Bankoverschrijving

Onze betaalmethode loopt via Mollie, dit is een bewezen veilige manier van betalen. Hierdoor leveren wij de gewenste veiligheid aan u. Daarbij kunnen wij ons focussen op het leveren van de beste verf.

BTW op leveringen binnen de EU

Heeft u een bedrijf buiten Nederland maar binnen de EU? Indien een geldig BTW nummer invoerd bij een bestelling. Kan de BTW direct van de factuur worden ingehouden voor levering naar buiten Nederland.