THEO'S WINKEL

Wil je mijn winkel bezoeken? Je bent altijd van harte welkom!

Torenstraat 33
4701 BW Roosendaal

MEEST GESTELDE VRAGEN

FAQ's

Om de juiste kleur te garanderen werken bij met RAL-kleuren. RAL is een Europees kleur matching systeem dat kleuren definieert voor verf, coatings en plastics. De RAL-standaard wordt beheerd door het RAL Deutsches Institut für Gütesicherung und Kennzeichnung. ‘RAL’ is de afkorting van ‘Reichs-Ausschuß für Lieferbedingungen und Gütesicherung’. Deze naam kan in het Nederlands vertaald worden als ‘Nationale Commissie voor Leveringsvoorwaarden en Kwaliteitswaarborg’.

Verfhoekje is een online platform, waar ik, Theo de Wit, de beste verf verkoop. Wegens mijn jaren ervaring kan ik je garanderen wat voor verf goed is. Verfhoekje werkt heel simpel je zoekt je verf, je kijkt welke RAL kleur je wilt. Ik ga gelijk aan het werk voor je en meng de verf voor je, zodat je de volgende dag de verf ontvangt.

Ben je in de buurt dan mag je ook de verf ophalen in de winkel. Dan krijg je ook nog eens live advies van mij.

Nadat jij je verf met de gewenste kleur met de gewenste kleur hebt besteld bij verfhoekje. Zorg ik ervoor dat de verf met POST NL naar je wordt verstuurd. Als je voor 20:00 besteld ontvang jij je verf de volgende dag in huis. Als je in de buurt bent en je wilt de verf dezelfde dag nog ontvangen, dan kan je gewoon langs de winkel komen.

Ik sta er altijd klaar om al je vragen te beantwoorden.

Er bestaan op dit moment vele verfwinkels die online verf verkopen. Zij verkopen meerdere merken. Ik heb ervoor gekozen om het makkelijk te maken en bij Verfhoekje maar 1 merk die alles wat je nodig hebt te verkopen. Zo kan ik je heel makkelijk van advies verzien en heb jij altijd het gewenste resultaat.

Sikkens is wereldwijd als de nummer 1 verf gekroond. Sikkensverf heeft de beste kwaliteit verf ter wereld. En nu is het ook te koop via verfhoekje.

 

Als u iets per telefoon of online bestelt, koopt u op afstand. U heeft dan recht op 14 dagen bedenktijd.

In die 14 dagen mag u de verpakking openmaken. Wilt u het product toch niet? Dan stuurt u het binnen de bedenktijd terug en krijg je van mij je geld terug.

Wel belangrijk is dat je het verf niet hebt aangeraakt. Als dit wel het geval is dan kan je de verf niet meer terugsturen.

 

THEO'S CONTACT HOEKJE

VOOR AL JE VRAGEN KAN JE OVERSTAANDE FORMULIER INVULLEN.