Welkom bij verfhoekje.nl.

Theo de Wit

ik begon als schilder toen ik 17 jaar was. Toen ik 32 was begon ik mijn eigen bedrijf als Theo de Wit Schilderwerken.

Welkom op verhoekje.nl. Dit is de website waar ik altijd van heb gedroomd. In mijn loopbaan als schilder heb ik veel ervaring opgedaan in de soorten verf. Bij het kopen van verf had ik in het begin moeite met het kiezen van de juiste verf voor de juiste klus. Hoe meer ervaring ik opdeed, hoe meer ik kwam te weten over verf.

Vanuit mijn thuisbasis Roosendaal, Noord-Brabant ben ik mijn winkel begonnen. Mijn kennis deelde ik graag met klanten en mijn omgeving. Ik merkte dat er steeds meer vragen waren in het “verfbos”. Mensen vroegen mij altijd wat, waar, hoe en welke verf ze moesten gebruiken. Nu wil ik mijn ervaring en expertise beschikbaar stellen. Met mijn goede verstandshouding met Sikkens en de kwaliteit die zij leveren ben ik deze online shop begonnen. Door de korting die ik krijg van Sikkens kan ik de goedkoopste online verfwinkel van Nederland zijn. Dus nu kan ook jij gebruik maken van mijn prijzen.

Authordoor: Theo de Wit 

De beste plek om kwalitatieve verf te kopen!

Sikkens

Sikkens verf is hoogwaardige kwaliteitsverf voor alle schilderwerken!

In mijn webshop vind je een zeer uitgebreid assortiment Sikkens verf. Doordat ik rechtstreeks vanuit de groothandel inkoop en al een hele lange relatie heb opgebouwd met de Sikkens kan ik de verf  goedkoper aanbieden.

Sikkens verf is de beste verf ter wereld.

Sikkens verf van AkzoNobel wordt al bijna een eeuw wereldwijd geleverd aan particulieren en vakmensen die hoge eisen stellen aan de kwaliteit en duurzaamheid van hun schilderwerk. Akzo Nobel investeert als geen ander in onderzoek en technologieën om de verf telkens weer te verbeteren of om nieuwe producten te ontwikkelen. Een mooi voorbeeld hiervan is de Rubbol XD High Gloss; door een totaal nieuwe technologie is het nu mogelijk om je houtwerk tot 10 jaar te beschermen. Uiteraard is het overige Rubbol en Alpha assortiment de beste keuze om je woning aan binnen- en buitenzijde te onderhouden. Dat is dus echt een tip van Theo!